FI  |  SV  |  EN

Tietoa palvelusta

Testaakotona.fi mahdollistaa laboratorionäytteen ottamisen kotona. Kotona otetun laboratorionäytteen tulos on yhtä luotettavaa kuin terveydenhuollon tiloissa otetun näytteen tulos, koska Testaakotona.fi -palvelun näytteet analysoidaan aina laboratorioalan asiantuntijoiden toimesta sertifioidussa keskuslaboratoriossa. Laboratoriotestimme eivät siis ole ns. ”pikatestejä”, vaan samoja testejä, kuin lääkärin lähetteellä saatavat ja mm. SYNLABin toimipisteissä otettavat. Tarjoamiamme kotitestejä voi tilata kätevästi ilman lähetettä.

Tilataksesi laboratoriotestejä valitse haluamasi laboratoriotesti tarjonnastamme, jonka jälkeen tilauksen vahvistaminen tapahtuu pankkitunnuksillasi. Myös puolesta-asiointi on mahdollista. Kaikkien laboratoriotestien hinnat ovat kokonaishintoja, eli hintoihin ei lisätä esimerkiksi postitusmaksuja.

Laboratorionäytteen ottaminen kotona on helppoa ja vaivatonta

Näytteenottopakkaus lähetetään valitsemaasi osoitteeseen valkoisessa kirjekuoressa. Näytteenottopakkauksen mukana tulee selkeät ohjeet näytteenottoon ja kaikki tarvittavat välineet. Näytteenoton jälkeen laatikko postitetaan laatikkoon valmiiksi liimatun osoitetarran mukaisesti suomalaiseen keskuslaboratorioon analysointia varten. Postimaksu on maksettu valmiiksi.

Käsittelemme tuloksesi ehdottoman luottamuksellisesti

Tieto testituloksen valmistumisesta lähetetään sinulle tekstiviestinä. Tulokset voit käydä katsomassa kirjautumalla pankkitunnuksilla sisään Katso tulos -kohdasta. Vahva tunnistautuminen takaa sen, että kaikki tietosi ja laboratoriotestien tulokset ovat varmassa tallessa.

Tarjoamme kotitestauspalvelua myös kunnille, yrityksille ja erilaisille yhteisöille

Tarjoamme tällä hetkellä klamydian- ja tippurin etätestausta YTHS:n piirin opiskelijoille sekä Vantaan, Seinäjoen ja Vaasan asukkaille. Palvelumme sisältää yhteisölle oman nettiportaalin (osoitteet muodossa yhteisö.testaakotona.fi) sekä täyden logistiikan ja analytiikan. Tarjoamme myös erilaisille elintarvikealan yrityksille salmonellan etätestausta, joka on palvelumme avulla vaivatonta ja edullista erikokoisille yhteisöille. Toimitamme aina negatiivisen salmonellatestin tulosten yhteydessä vahvistuksen tuloksesta.

Kysy lisätietoa yhteisöpalveluistamme: testaakotona@synlab.fi

Testaakotona.fi -palvelun tarjoaa SYNLAB Suomi

SYNLAB Suomi tarjoaa korkealaatuisia kuvantamis- ja laboratoriopalveluja noin 40 paikkakunnalla Suomessa. Valikoimasta löytyy magneettitukimuksia parhaaseen hintaan, laboratoriotestejä ja valmiita laboratoriopaketteja sekä röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimuksia. Jos tarvitset laboratoriotestin, jota ei vielä löydy testaakotona.fi -palvelusta, katso näytteenottopisteissä saatavilla oleva tutkimusvalikoima täältä: www.synlab.fi.